Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/netkorzo/webapps/iksze/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/netkorzo/webapps/iksze/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php:316) in /home/netkorzo/webapps/iksze/wp-content/themes/wplms/includes/func.php on line 168

Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/netkorzo/webapps/iksze/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-template-loader.php on line 214
Drive | IKSZE
IKSZE

DRIVE

Az IKSZE életében új időszámítás indult 2015 tavaszán.
Megvalósítottuk azt, aminek mindig is zászlóvivői szerettünk volna lenni az IKSZE-ben, és a változásra való képességről adunk most példát. Figyeltünk, tanultunk, értékeltünk, újraterveztünk és változtattunk.

Az IKSZE ma önmaga is az, ami mellett hitet tett: vállalkozó szellemben tekint feladatira, partnereire, szakemberi körére, a környező társadalmi és intézményes viszonyokra, helyszínekre.


 

leaves36

TÁMOGATÁS

Itt vagyunk, hogy támogassuk mindazon aktív egyéneket, szervezeteket, közösségeket, lokális és globális értelemben, akik a tudatos élettervezés, személyes és üzleti vezetés, döntéshozás, kommunikáció és jövőteremtés ügyében érdekeltek, abban fejlődni, tanulni, inspirálódni akarnak.

astronomy12

LEHETŐSÉG

Azért dolgozunk, hogy ennek a közös, fejlődni tudó és akaró munkának lehetőséget teremtsünk: szabad teret, kereteket, alkotó közeget. Szeretnénk ezt még jobban, még hatékonyabban segíteni, mint eddig valaha.

molecule18-3

KÖZÖSSÉG

Az IKSZE most az a hely, ahol jó lenni. Ahol programokat álmodunk, gyertyafénynél gondolkodunk, sokat nevetünk, még többet dolgozunk. Lelkesedésünknél már csak a kávéfogyasztásunk nagyobb.


Mindent magunkkal hoztunk, ami eddig jó volt a szervezet születése és gyarapodása hozadékaként. És mindent, de mindent hátra hagytunk, ami nem állt összhangban a hitvallásunkkal:

"Ha hajót akarsz építeni, akkor az embereket nem favágáshoz kell összetrombitálni, nem feladatokkal kell őket ellátni, hanem beszélni kell nekik a tengeren utazás gyönyöreiről."

(Antoine de SAINT-EXUPERY)

COPYRIGHT © 2015 IKSZE - MINDEN JOG FENNTARTVA.