IKSZE

MÓDSZERÜNK

 

easel

TRÉNINGEK

A trénig nem-formális, csoportos munkamódszer, amely segíti a többszintű tanulást: az ismeretek bővítése mellett készségfejlesztésre és szemléletformálásra is lehetőséged ad. Tréningjeinken nagy hangsúlyt fektetünk a tapasztalati tanulás, a gyakorlati szemléletmód és a folyamatot segítő, támogató attitűd együttes jelenlétére.


 

MŰHELYMUNKA 

A műhelymunkák legnagyobb haszna, hogy a résztvevők kóstolót kapnak egy adott témából, lehetőséget arra, hogy valamivel hosszabb távon kezdjenek majd foglalkozni. Fontosnak tartjuk ezt a műfajt, hiszen egy adott témával való találkozás máshogy nem lehetne valódi élmény.


 

 

 

rulertriangle

 

 

compass

TANÁCSADÁS (COACHING, SZUPERVÍZIÓ) 

A tanácsadó munka során egyéni igényekre formált vezetői, illetve szakmai személyiségfejlesztésre adunk lehetőséget. A tanácsadói munkát közös alkotási folyamatnak tekintjük, amelyben a résztvevő egyéni tanulási céljainak eléréséhez nyújtunk támogatást személyes kompetencia köreit bővítve. A tanácsadás jól alkalmazható a vezetői szerepben történő magabiztosság megerősödése és a vezetői teljesítmény növelésére.


 

CSOPORTOS TANÁCSADÁS

Egy konkrét szervezeti problematikával foglalkozó, több szervezet részvételével zajló tanácsadási alkalom, ahol praktikus tudások átadása és a felmerült problémák megoldása történik.


 

 

rgb

 

barchart

Szolgáltatásfejlesztő workhsopok

Munkacsoporttal zajló, vezetett műhelymunka, amelyben a helyi szintű igényekre szabott szolgáltatások kialakításával, fejlesztéssel foglalkozunk. Ezt a munkaformát szakmai/vezetői tanácsadás kísérheti.


 

Tananyagok

A szakmai anyagok fejlesztésében az alapvető szakmai és praktikus ismeretek átadása mellett fő célunk a gondolkodtatás, a tanultak gyakorlatba fordítása. Rendszeresen foglalkozunk szakmai innovációval, amelynek eredményeit fejlesztő munkánkban is hasznosítjuk. Tréningjeink után rendszerint összefoglalókat készítünk a megvalósult csoportmunkáról, amelyet a résztvevőnek elektronikusan és nyomtatott formában is eljuttatunk.


 

 

 

bookshelf

FELVESZEM A KAPCSOLATOT

COPYRIGHT © 2015 IKSZE - MINDEN JOG FENNTARTVA.